Barion Pixel

Szakszerű tiszta munkavégzés minőségi szerszámokkal történik.

A klíma karbantartás az egészsége védelmében és a hosszú távon tökéletesen működő berendezés szempontjából is nagyon fontos.

Ha nem tisztítjuk akkor rengeteg baktérium és gomba tud elszaporodni a készülékben, amely egészségre ártalmas így jobb mielőbb fertőtleníteni. A legionella baktérium komoly betegségeket tud okozni. Ha szeretné otthonát biztonságban tudni, mielőbb egyeztessen időpontot cégünkkel.

Nem mellékes szempont az sem, hogy ezek felett megőrizheti a gyártó által vállalt garanciát is, amely fűtés esetén évi 2 db hűtés esetén évi 1 db karbantartást foglal magába.

A rendszeresen karbantartott klíma berendezés kevesebb áramot fogyaszt és élettartama, biztonságos üzemeltetése hosszú időre fenntartható.

A korona vírus járvány alatt minden esetben maszkot viselünk kollegáink tesztelése folyamatos ezzel biztosítva ügyfeleink biztonságát!

Mikor kérjük a klímánk tisztítását?

A klíma tisztításának legideálisabb időszaka amikor a készülék használaton kívül van, de a várható huzamosabb használat előtt mindenképpen.

A tisztítás, karbantartás ideje függ a megrendelt csomag tartalmától, harminc perctől akár két óra hosszáig is eltarthat.

 • BASIC BOX nettó 11.350 Ft

  Általános tisztítás:
  Légszervi betegségeket okozó baktériumok, gombák és penész irtása, szűrők takarítása.
  Kondenzvíz szabad folyásának ellenőrzése.

 • EXTRA BOX nettó 14.560 Ft

  Felülvizsgálat:
  Általános tisztítás, a hűtőközeg megfelelő mennyiségének ellenőrzése az elektromos alkatrészek és csatlakozások felülvizsgálata.
  Üzemmódok beállítások ellenőrzése.

 • PRÉMIUM BOX nettó 20.800 Ft

  Az általános tisztítás és felülvizsgálaton felül a kültéri egység tisztítása.

 • PLUSZ BOX nettó 27.000 - 37.000 Ft

  Az általános tisztítás és felülvizsgálaton felül a kültéri egység tisztítása.

Az oldalunkon sütiket használunk marketing és felhasználói élmény javításának céljából.