Barion Pixel
AIWA A+++ KLÍMA HŰTŐ-FŰTŐ LÉGKONDI S R32 3.5KW, WIFI, CSEPPTÁLCA FŰTÉS, -25 °C

AIWA A+++ Intelligens klímaberendezés, amelyet egy okostelefon vezérel

Japán minőség 1951-óta

10 év garancia

A falra építhető split AIWA minőségi klímákra 10 éves garanciát vállal a gyártó, kiváló minőségű konstrukció, kiemelkedő működési paraméterek és csak a csúcskategóriás klímákban meglévő funkciók jellemzik őket. Minden AIWA légkondi antibakteriális szűrőkkel rendelkezik ezüstionokkal és integrált Wi-Fi modullal, ami már elérhető egy okostelefonon keresztüli távirányítással is. Egy másik kiemelt opció az intelligens légáramlás, amelyet okostelefon vagy vezeték nélküli távirányító kezel. Az AIWA klímaberendezések gyártásához csak kiváló minőségű japán alkatrészeket használunk, többek között RECHI (Japán) kompresszorokat. A készítés minden szakaszában – a gyártás megkezdésétől a végső csomagolásig – minden légkondi és annak alkatrésze részletes minőség ellenőrzésen megy át, amelyet független szervezetek végeznek el.

SEER értéke 8.5 R32 környezetbarát gázzal – H tarifával üzemeltethető

H díjszabás: fűthetünk kedvezményes tarifával is!

Nézzük meg mi mindent kell tudnunk a H tarifáról!

2010. április 16. óta már elérhető lakossági felhasználásra is, elég megigényelni, hogy a napenergiából vagy más jellegű, megújuló energiaforrásból kiépített fűtési rendszerek esetében a hőellátásról gondoskodó klímák és hőszivattyúk üzemeléséhez kedvezőbb árú villamos energiát lehessen felhasználni.

A keringető szivattyúk és kompresszorok vagy hőszivattyúk működtetése már innentől fogva a leggazdaságosabb úton érhető el, ezért ezen rendszerek telepítésekor meg kell gondolni, hogy a H tarifát válasszuk. Ugyan csak időszakosan elérhető, de október 15. és április 15. között napi 24 órában, megszakítás nélkül, folyamatosan üzemeltethető, nagyon kedvező áron. Míg a GEO és a H típusú tarifa hőszivattyúnál egyaránt opcionális, addig más megújuló energián alapuló rendszerbe már csak a H díjszabás szerinti villamos energia köthető.

Műszaki adatok

Modell

SAKURA (SA35IN/OUT)

Energiaosztály

A+++

Vezérlés

Wi-Fi control + távirnyító

Maximális fogyasztás

Cooling 966 (240~1600) W
Heating 1010 (240~1750) W

Beltéri egység mérete

883 × 310 × 195 mm

Beltéri egység hangnyomás

19 dB

Kültéri egység hangnyomás

48 dB

Az oldalunkon sütiket használunk marketing és felhasználói élmény javításának céljából.